2011. március 15., kedd

Milyen fazont válaszzunk?

Nem a ruha teszi az embert, de az biztos, hogy a menyasszonyi ruha meghatározza a menyasszonyt. Viszont nem csak az ízlésünkön és a kisugárzásunkon múlik, milyen ruhát választunk, hanem a testalkatunkon is. Minden alkatra van megfelelő szabású ruha. Stíluskalauzunkból kiderül, kinek milyen fazont célszerű választania.

TESTHEZSÍMULÓ
Aki ilyen ruhát választ, annak egy a célja: azt szeretné, ha az emberek lélegzete elállna, amikor belép a terembe. A szűk ruhát azonban csak olyan hölgyeknek ajánljuk, akik jól is érzik magukat benne. Sőt, azt sem bánják, ha minden tekintet egyenesen rájuk szegeződik. Ez a fazon azonban megköveteli a tökéletes alakot. A legtöbb testhezálló ruha finom, lágyan omló, nem egyszer áttetsző anyagokból készül, amiben nem rejthetők el a plusz kilók. Akinek nincs kellő önbizalma az inkább próbáljon más fazont. A bátrabbaknak azt ajánljuk: Rajta! Ritkán van olyan lehetőség, ahol a megjelenésükkel ennyi figyelmet kaphatnak.

NOSZTALGIKUS
Egy igazi álom a romantikus lelkű hölgyek számára. Ennek a stílusnak elengedhetetlen kelléke a sok csipke, a trombita fazonú bő ujjak, és a csodásan redőzött uszályos szoknya, amit hátul lépcsőzetesen vágva, régi korokat idéző csipke szegéllyel tesznek még hangulatosabbá. Mivel a szoknya hátul sűrű redőkbe szedett, ezért különösen a keskeny csípőjű hölgyeknek ajánlott. Ennek ellenére választhatják molettebb testalkatú menyasszonyok is. Egyre azonban nem árt ügyelni: Ez a fazon nosztalgikus hatású, ezért méltóságteljes tartást és megjelenést kíván. Akitől ez távol áll, teátrálisan és mesterkélten fest benne. Aki viszont természetesen tudja viselni, nagyon fogja szeretni.

 

"A" VONALÚ
Íme az ideális szabás szinte minden alkatra: Vékony nőknek, alacsonyaknak, moletteknek, és erősebb csípőjű hölgyeknek is egyaránt előnyös. A has, fenék, csípő, és a felsőcomb ugyanis teljesen rejtve marad alatta.

 

"GODET" RUHA
Szexi, és egyben elegáns is. A felsőrész egészen a térdekig szűken szabott, majd a térdektől erősen kiszélesedik. Nagyon nőies, ezért ellenállhatatlan.

"EMPIRE" FAZON
A szabás egyik legnagyobb előnye, hogy kiemeli a szép dekoltázst. A felsőrész éppen ezért egészen szűkre szabott, majd közvetlenül a mell alól lágyan omlik alá, egészen a földig, finoman körbefonva a testet. Kisebb szabálytalanságok, vagy plusz kilók a csípőn, a hason rejtve maradnak, de azért tudnunk kell, hogy ez a fazon sem képes mindent eltakarni. Ez a ruha is jól állhat a kicsit molettebb aráknak. A magasra helyezett derékvonal alacsony, és magas nőknek is előnyös, mert elrejti a lábak valódi hosszát.

CSAVART-OPTIKA
A menyasszonyi ruhák közül ez az, ami mindent visz! Mindegy, hogy vékonyak, vagy kicsit erősebbek vagyunk, a rafinált derékrész, és az abból szélesedő szoknyának köszönhetően garantált, hogy a megjelenésünk a lehető legtökéletesebb lesz. A redők kifejezetten vékonyítják a derekat, ugyanakkor kiemelik a dekoltázst, ezért a kicsit nőiesebb testalkatú hölgyeken is nagyon szexi hatást kelt.

MÉLY DEREKÚ FAZON
Ez az igazi választás mindazok számára, akiknek a felsőteste vékony, ugyanakkor felsőcombjuk és lábaik erősek. A felsőrész szűk fazonja egészen a csípőig gyönyörű alakot kölcsönöz a menyasszonynak.. A csípőtől kiszélesedő szoknyarész ügyesen elrejti a problémásabb részeket. Természetesen azokat a hölgyeket sem szeretnénk lebeszélni, akiknek tökéletes a testalkata. Hiszen ez az a fazon nem csak méltóságteljes, de nagyon szexis is. Ez a ruha vonzza a tekintetet.

USZÁLYOS RUHA
A világon a legtöbb menyasszonynak a legfontosabb esküvői kellék az uszály. Lehet rövid és könnyed, vagy fantasztikusan hosszú, és csodálatosan fényűző - az uszály minden ara álma. Minél hosszabb, annál káprázatosabb a hatása. Az is régóta bizonyított, hogy bármilyen hosszú, vagy nehéz legyen is az uszály, minden nő vele született tehetsége, hogy képes benne légiesen lépdelni. Próbálja ki! Függetlenül attól, hogy nem ön lesz az első nő, aki felfedezi, milyen hatást érhet el az erősebb nemnél egy ilyen csodaszép ruhában, remekül fogja magát érezni benne.
 
Forrás: www.eskuvo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése